U bent hier: BEZOEKEN » Nieuwigheden van de exposanten

Nieuwe producten van de exposanten

Bio Lecithine

Lasenor biedt u Bio lecithine aan, conform aan de nieuwe EU bio wetgeving die het gebruik van bio lecithine vereist vanaf 1 januari in uw bio-producten.

RAPS presenteert VOLUME FIT

De nieuwste foaming creamers voor koude en warme dranken

Ontdek onze nieuwste generatie aan foaming creamers die een excellente schuimstabiliteit -en hoogte geven aan uw cappuccino of chocolademelk.

V-Health Vegan Cookies

V-Health Vegan Cookies / Tasty vegan cookies enriched with sunflower protein and quinoa

V-Care Acryl

V-Care Acryl / An effective solution to reduce acrylamide formation

Complete mixes for vegetable deli meat

These complete mixes offer an innovative solution for vegetable deli meat. They are comprised of seasonings, binding agents, texturing agents and vegetable flavourings, for gourmet products with a cooked flavour and a balanced taste. - Mixes free from soya and gluten - Visually similar to traditional products - Cooked taste thanks to blends of spices (mace, cumin, nutmeg…) - Easy to use: simply add water and oil - Process adaptable to curing A response to the growing trend for flexitarianism!

Expressions Aromatique: Natuurlijke aroma’s

Expressions Aromatiques ontwikkelt en produceert natuurlijke en synthetische aroma’s in vloeibare en poedervormige vorm speciaal voor de Food industrie. Ook worden biologische aroma’s geproduceerd.

Specialisten voor deskundig advies bieden klant specifieke oplossingen

Meat Cracks Technologie GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt starter- en protectie culturen, functionele mengsels alsmede kruidenmengsels voor de levensmiddelen- en in het bijzonder de vlees- en vleeswarenindustrie.

How to Reduce Sugar – The Easy Way

Eurovanilline van Europese topkwaliteit

Verschillende types Vanilline zorgen voor dat tikkeltje extra in tal van applicaties zoals chocolade, zoetwaren, bakkerijproducten en zuivelproducten.

Clean Label Bindmiddelen

Voor de productie van bereide maaltijden (sauzen, soepen), vleesmixen, etc. worden vaak diverse bindmiddelen gebruikt zoals hydrocolloïden en gemodificeerde zetmelen. Een alternatief is een hittebehandelde tarwebloem.

Suiker- en vetreductie met Mix Ennallin producten

Met Ennolys, een divisie van Lesaffre gevestigd in het Zuid-Westen van Frankrijk, presenteren we een sterke partner voor natuurlijke aroma's met vanillesmaak.

FAT REPLACER GETS THE GREEN LIGHT IN DESSERTS

Lasenor BK

Lasenor lanceert binnenkort LASENOR BK, een nieuwe range van geactiveerde emulgatoren in poedervorm.

Holland Food Valley: Plantaardige eiwitten voor een gezonde & duurzame toekomst

Quinoa ingrediënten van Greenfood50, heterotroof gekweekte chlorella microalgen van Duplaco, 100% plantaardige getextureerde ingrediënten van Meatless. Tijdens de Holland Food Valley beursdeelname aan de Intrafood staan plantaardige eiwitten centraal. Food Valley NL brengt samen met Nederlandse bedrijven, The Protein Cluster en de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade vele innovatieve ingrediënten voor een gezonde en duurzame toekomst in beeld.

RAPS presenteert GE-RO: Natuurlijke en stabiele vleeskleur

QD-Collect operationeel

Lees het VMT.be - artikel over de implementatie van QD-Collect op onze website www.quasydoc.eu

Palm-vrije opklopmiddelen (toppings)

Het ultieme palm-vrije ingrediënt werd toegevoegd aan ons assortiment van instant opklopmiddelen en zorgt voor een excellente smaak en een lichte romige textuur in een brede waaier aan desserten.

V-Pro Vegan Shake Chocolate

V-Pro Vegan Shake Chocolate / A tasty vegan high protein shake containing AmTech Spray Dried Honey Powder

Nieuwe range gedeeltelijk ontvette soja producten

Naast de volvette soja producten biedt Soja Austria nu ook gedeeltelijk ontvette producten aan, waaronder sojabloem, getextureerd soja-eiwit in verschillende groottes en soja-olie. Al deze half-ontvette producten zijn zowel in conventionele als bio kwaliteit beschikbaar.

Oplosbare havervezels rijk aan beta-glucanen

Creëer de ultieme smaakervaring in zuiveldranken, desserten en tal van andere toepassingen met deze natuurlijke oplosbare havervezels rijk aan beta-glucanen.

M-FERMENTIC® – Producten voor droge worst

De fermentatie van droge worst is een technologisch hoogstaand en veeleisend proces met vele factoren die dit kunnen beïnvloeden en dus beheerst dienen te worden. In de klimaatkasten van het applicatie centrum van Meat Cracks worden al sinds vele jaren deze fermentatie processen onderzocht.

Solugel Ultra BD, collageen peptiden.

Collageen peptiden zijn makkelijk verteerbare proteïnen die een positief effect hebben op onze huid, botten en gewrichten. SOLUGEL® Ultra BD zijn premium collageen peptiden met een neutraal profiel op het vlak van geur en smaak. Dankzij de geagglomereerde samenstelling zijn ze uitstekend oplosbaar.

C&P Group: Clean label oplossingen voor Vlees, Vis, Bakkerij en Zuivelproducten

Clean label oplossingen voor Vlees, Vis, Bakkerij en Zuivelproducten met de Saprona Transglutaminase producten van C&P Group.

Vegetarische en veganistische oplossingen

Ingrizo biedt klantgerichte en volledig aanpasbare vegetarische eindproducten en plantaardige vleesvervangers aan. Deze zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en flexitariërs.

Natuurlijk antimicrobieel systeem voor de voedingsindustrie

SEA-i®, een natuurlijke oplossing die zorgt voor een extra 'hurdle' in het voedselveiligheid en kwaliteitssysteem

Natuurlijke oplossingen voor suikerreductie

Op zoek naar een natuurlijke oplossing voor suikerreductie? Met cleanlabel molecules kunnen wij het smaakprofiel van uw suiker gereduceerde producten optimaliseren.

GreenFood50 Quinoa Starch

GreenFood50 Quinoa Starch is geproduceerd met geavanceerde droge fractioneringstechnologie vanuit in Nederland geteelde quinoa zaden met een laag saponine gehalte. Hierdoor heeft dit ingrediënt goede gelerende en texturerende eigenschappen. GreenFood50 Quinoa Starch wordt toegepast in bakkerij producten, sausen, vegetarische, vegane en gluten vrije producten. Doordat dit ingrediënt minder vet opneemt, is het ook zeer geschikt voor coatings van vlees, vis, kip en vega snacks. Meer informatie? Bezoek GreenFood50 @Holland Food Valley, stand D32.

New range of curries

Colin Ingrédients has made the most of its aromatic know-how and raw materials expertise to create its own interpretations of curry. We specifically worked on a precise characterization to create the curry that will perfectly match with your recipes.

Genu Explorer NUC Pectin

Een clean-label keuze voor bio confituur met een laag suikergehalte.

ORGANIC range

Biospringer en vegan voedingsproducten.

Biospringer's vleesvrije, natuurlijke, gistproducten zijn perfect geschikt voor het formuleren van vegan gerechten.

M-CULTURE® Starter- en protectie culturen

Starterculturen zijn micro-organismen die het fermentatie proces van droge worst en rauwe verduurzaamde producten met microbiologische en enzymatische eigenschappen op velerlei wijzen ondersteunen en sturen.

CRYOGEL® en INSTAGEL®

Een gamma van koud oplosbare gelatines die u flexibiliteit en besparingen in het productieproces mogelijk maken.

LowSalt – De Meat Cracks oplossing voor Natriumreductie

In de hedendaagse samenleving is een natriumrijke voeding en de daaruit voortvloeiende gezondheidsrisico’s zoals hoge bloeddruk, osteoporose (botontkalking), nier- en maagaandoeningen een veelvuldig besproken onderwerp.

Kalsec® Beer Style Flavors

Consumers are looking for a variety of ways to experience the flavours of craft beer in food applications. Not only do they want beer flavoured food, but they want the specific beer flavours.

Snelle technieken voor sensorische productprofilering

In de snel evoluerende markt van FMCG bieden nieuwe technieken een flexibel alternatief voor de klassieke productprofileringen met getrainde expertenpanels om sneller inzicht te krijgen in de productervaringen van de consument.

CP Kelco hydrocolloïden

Oplossingen voor suikerreductie, eiwitaanrijking of formuleren van dranken met plantaardige eiwitten.

Bio gist producten.

Biospringer's range van bio producten omvat gistextracten en geïnactiveerde droge gist. Deze zijn ontwikkeld in lijn met de meest strikte specificaties en Europese richtlijnen en beantwoorden aan de hoogste standaarden voor bio grondstoffen.

RAPS presenteert RAPSENSATION

Lecithinepoeder zonder E551 antiklontermiddel

Nieuw in ons assortiment

Horizon Specialties: Pearlescent pigments New!

Peptan® collageen peptiden

Peptan® collageen peptiden bieden tal van gezondheidsvoordelen met focus op gezonde beenderen, gewrichten en een soepele en stralende huid.

REGG-EX - natuurlijk eieren vervangen

Regg-Ex is een combinatie van clean-label grondstoffen en kan eieren vervangen in recepturen.

Soy Free Vegetarian Frankfurter Sausage

Soy Free Vegetarian Frankfurter Sausage - With pea fibre, Delispice Vega FF and Ceboline and Ceboline Vega FF

Springer Reveal

Een range van nieuwe natuurlijke gistextracten die het aroma versterken en de smaak verbeteren.

Grap'Sud de andere rijkdom uit druiven en olijven.

De groep Grap’Sud is een bekende speler in het valoriseren van regionale agrarische producten en dit op een innoverende en duurzame wijze, waaronder een uitgebreid gamma aan polyfenolen.
  • GROEN BLOKJE SPONSORS
  • Azelis
  • FIT
  • Ingrizo
  • Lifesupplies
  • Raps
  • snick
  • Strik
  • Verstegen
  • GROEN BLOKJE PARTNER
  • Ugent