U bent hier: OVER INTRAFOOD » Praktische informatie

PRAKTISCHE INFO

WAT
Vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk

DATA
Woensdag 5 september 2018 van 09u30 tot 17u30
Donderdag 6 september 2018 van 09u30 tot 17u30

LOCATIE
Kortrijk Xpo - Hal 6 | toegang via Xpo Noord & Xpo Zuid
Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk - België

CATERING
Free catering voor bezoekers en exposanten

TOEGANG
Intrafood is enkel toegankelijk voor professionelen
Gratis bezoek met voorregistratie via deze website

STUDENTEN
Enkel toegankelijk voor laatstejaarsstudenten mits goedgekeurde aanvraag via deze site

PARKING
De parking is geautomatiseerd, gecontroleerd en betalend. 
Prijs ticket: € 5,00.
Betaling aan de betaalautomaten op de terreinen van Kortrijk Xpo of met een creditcard aan de slagboom bij het in- en uitrijden. 
OPGELET: ook op zon- en feestdagen is het straatparkeren rond Kortrijk Xpo betalend. U betaalt hiervoor zelfs een duurder tarief dan op de parkeerterreinen van Kortrijk Xpo. Aanbevolen parkings: P2 - P6 - P7. 

HOTELS EN RESTAURANTS IN KORTRIJK
Wenst u na uw beursbezoek in Kortrijk te overnachten, of in één van de vele schitterende restaurants in Kortrijk en omstreken te reserveren? Raadpleeg hier de lijst van restaurants en hotels in Kortrijk en omstreken. 

TOERISME: EEN DAGJE UIT IN KORTRIJK
Kortrijk is de historische centrumstad van één van de meest dynamische regio's van Vlaanderen. Ze heeft een boeiende geschiedenis. Meer dan 7 eeuwen geleden vond hier de Guldensporenstad plaats, symbool van de Vlaamse ontvoogding.
Recenter gaf de vlasnijverheid met haar vele economische uitlopers de stad een sterke internationale reputatie. Vandaag is Kortrijk een veelzijdige moderne stad, die intens investeert in haar toekomst. Kortrijk verbindt historiek met toekomst ; traditie met innovatie. Stad Kortrijk heeft u op toeristisch vlak heel wat te bieden!