U bent hier: BEZOEKEN » nieuws exposanten

Nieuws exposanten

Gedroogd, geconcentreerd rundvlees

Colin Ingrédients heeft een echte innovatie ontworpen en ontwikkeld op ingrediëntengebied door de edelheid van rundvlees te concentreren.

EDME WHOLESOFT GRAINS

Een gamma voorgekookte granen om textuur en smaak toe te voegen aan een brede range voedingsmiddelen inclusief yoghurt, fruitcomposities, brood en andere gebakken producten

Instant zonnebloemolie-emulsies voor kant-en-klare maaltijden, sauzen en performance nutrition – Vana®-Crema

Met het brede aanbod van hoog oleïne zonnebloemvetconcentraten onder de merknaam Vana®-Crema speelt Ingrizo samen met FrieslandCampina Kievit in op actuele trends in diverse voedings- en gezondheidsapplicaties, zoals duurzaamheid en clean labels. Dit is een direct gevolg van een grotere bewustwording van de consument op het gebied van milieu en gezonde voeding.

Marifresh: Marinades met verse ingrediënten, home-made style

De laatste jaren raakt de consument, onder meer door het grote aanbod aan kookprogramma's en de aanwezigheid van beroemde chef's op de televisie en internet, ook meer een meer vertrouwd met het zelf samenstellen van marinades met verse ingrediënten. De versbeleving van deze marinades, zowel het uitzicht als de intense uitgesproken smaak, is niet te evenaren door het gebruik van enkel gedroogde ingrediënten. Daarom heeft RAPS zijn competenties van enerzijds het aanbieden van stabiele marinades en anderzijds het aanbieden van koelverse componenten samengebald tot een nieuw en innovatief concept.

exGRAPE, OLIVex

Een uitgebreid gamma aan polyphenolen uit druiven en olijven van 100 % Franse origine.

Getextureerde plantaardige eiwitten in alle vormen en maten. Soja, erwten of tarwe.

FMA beschikt over het breedste assortiment getextureerde plantaardige eiwitten in de markt. Zowel van soja*, erwten als tarwe. (* ook een BIO gamma)

Vitamin Blends

Prinova is your signal source solution for high quality ingredients. We offer Vitamins & Derivatives, Proteins, Amino Acids, Aroma Chemicals & Essential Oils, Sweeteners, Food Additives, Hydrocolloids, Natural Extracts, Flavour Enhancers and much more.

Palm- en allergeenvrije vetten in poedervorm voor o.a. cakes, muffins en desserts (mousses en artisanaal ijs) – Vana®-Grasa

Dit palm- en allergeen- vrije geëncapsuleerde vetpoeder is op basis van geraffineerde kokosolie. Het werkt uitstekend in applicaties zoals cakes, muffins en ijscrème. Over de hele lijn genomen bemerken we bij deze applicaties de trend dat meer en meer mensen de verpakking onder de loep nemen. Ons product is dan ook volledig clean label en allergeenvrij en zonder toegevoegde suikers. Daarnaast is het free flowing poeder zuurstabiel. Als kers op de taart is het ook Kosher, Halal en geschikt voor vegan-toepassingen.

GreenFood50® Quinoa ingredients for tasty & nutritious food products

In co-operation with Wageningen University & Research Centre, GreenFood50 has developed a unique range of quinoa ingredients. These ingredients are highly nutritious and have excellent organoleptic and processing properties. The key nutrients are proteins, dietary fibers, omega-6-9 fatty acids, vitamins B1-B6-B9 (folate), vitamin E and iron, calcium, phosphor, magnesium and zinc.

EuroVanilline van Europese topkwaliteit

Het duurzaam gewonnen lignine is een natuurlijke grondstof uit sparrenhout uit Noorwegen , waaruit de wereldwijd de meest toegepaste smaak – en geurstof vanilline wordt geproduceerd. Vanilline op basis van lignine heeft in tegenstelling tot de Chinese variant een authentieke vanillesmaak – en geur.

Black Garlic

Black garlic has been far from a secret recipe in Asian cuisine for some time now, and it may well capture the European market in the near future. The black bulb is abundant in healthy amino acids, and its taste is reminiscent of balsamic vinegar, liquorice and prune. A hint of garlic without the hot aftertaste rounds out this Far Eastern taste adventure. Its striking colour arises from a fermentation process in which the garlic is naturally aged just by the use of heat and air. The finished product is ten times more effective than common garlic in anti-oxidation. Furthermore, it is completely odourless in comparison to its white relation – even after consumption.

TOP-line: ontdek onze authentieke, gestandaardiseerde en geconcentreerde smaak van specerijen

TOP-line werd door Raps ontwikkeld om antwoord te kunnen bieden aan de vraag van de industrie om smaakverschillen van specerijen op te vangen waarbij cost-in-use natuurlijk ook belangrijk is.

Peptan: de nieuwste collageen peptides voor uw gezondheid

Peptan is een leidend merk van collageen peptides, geproduceerd door Rousselot. Peptan bestaat uit unieke bioactieve peptiden die klinisch bewezen gezondheidsvoordelen bieden voor huid, gewrichten en beenderen. Mede hierdoor kent peptan als actief ingrediënt succes in supplementen en functionele voeding.

TASTE THE WORLD bij Verstegen Food Industry

Cooperation is our best ingrediënt, dat is de slogan van Verstegen Food Industry. Een belangrijk onderdeel van de aanpak is het intensieve partnership dat Verstegen aangaat met de verschillende onderdelen van de keten.

Zonnebloemlecithine, GIRALEC SRN.

Een nieuwe zonnebloemlecithine op vraag van de huidige eisen in de markt: gestandardiseerd, geraffineerd en neutraal. in geur en smaak.

KELCOGEL, gellan gum, een hydrocolloïde met vele facetten.

CP KELCO biedt een ruim gamma van KELCOGEL producten aan afhankelijk van de gewenste toepassing. Sinds kort mogen bepaalde types Kelcogel ook in bio toepassingen gebruikt worden.

VEGIMAX

Vegimax is een poeder dat is ontwikkeld via een gecontroleerde gisting van groenten met antioxidanten en natuurlijke bewaarmiddelen. Het bevat veel natuurlijke nitrieten die het vlees een mooiere kleur geven en ervoor zorgen dat u het langer kunt bewaren. Bovendien is Vegimax ook geschikt voor vegetarische producten

VEGI STEAK BURGER

Bereiding voor vegetarische burger Colin Ingrédients heeft een 100% plantaardige bereiding voor burgers samengesteld, zonder allergenen.

Springaline SP40 / 0 - PW

Wenst u een natuurlijke, rijke vleessmaak aan uw receptuur te geven en een natuurlijke texturizer te gebruiken?

Nieuwe palmvrije opklopmiddelen voor o.a. desserts (mousses en artisanaal ijs) – Vana®-Monte

In het complete portfolio van de Vana®-Monte van FrieslandCampina Kievit zijn er enkele nieuwe allergeenvrije opklopmiddelen op basis van kokosolie en palmvrije emulgatoren op de markt gebracht.

Springarom RCK 7101 / 20 - MG

Gist extract met een natuurlijk, gebraden kippen aroma.

Expeller pressed chili peper varieteiten en Naturebrite paprika olie

Ervaar een varieteit aan verschillende chili rassen en ons nieuwe ingredient: Naturebrite paprika olie

Biologische zuivelconcentraten

Nieuw in ons assortiment: biologische ButterBuds! Deze zuivelconcentraten worden gemaakt van gecertificeerde biologische melk en verbeteren op natuurlijke wijze de smaak en het mondgevoel van uw producten, waarbij nauwelijks calorische waarde wordt toegevoegd.

Free-flowing fruit granulaat

Ontdek onze nieuwste specialiteit: free-flowing fruit granulaat! Deze strooibare en smaakvolle fruitstukjes geven uw product meteen een premium uitstraling en zijn verkrijgbaar in de varianten Blueberry, Cranberry en Goldenberry.

Bio Gistextracten

Biospringer heeft een reeks bio gecertifieerde gistextracten ontwikkeld voor de aromatisatie in de bio voedingsindustrie.

C*PULPTEX 12931

C*PULPTEX 12931 Instantzetmeel, ontworpen voor receptoptimalisatie in tomaatgebaseerde soepen en sauzen.

BIORIGIN GISTEXTRACTEN

Onze gistextracten worden op een duurzame manier geproduceerd.

FRESHFIT AOX

Freshfit AOX is een specifiek product dat tot stand werd gebracht dankzij onderzoeken van de FITlaboratoria om de kwaliteit van alle voedingsmiddelen te verbeteren. Freshfit AOX is een optimale combinatie van antioxidanten en natuurlijke bewaarmiddelen van natuurlijke antioxidanten en natuurlijke bewaarmiddelen over een breed spectrum van voedingsmiddelen.

Nieuwigheden VAN HEES

Innovatieve oplossingen met respect voor traditie en pure smaken

Teff, functioneel ingrediënt voor o.m. Sportsgrain Bar

De Sportsgrain Bar is het eerste broodproduct met sportspecifieke eigenschappen en bevat naast de gebruikelijke broodingrediënten, teff als een functioneel ingrediënt. Millets Place is de ontwikkelaar en producent van teff.

GENU Explorer Pectin

Een nieuwe generatie pectine voor het maken van confituren, fruitbereidingen en bioproducten.

GENU Beta Pectin.

Een nieuwe generatie pectine uit suikerbieten voor de stabilisatie van emulsies met een clean label claim.

Springarom RCM 7102 / 20 - MG

Gistextract met een natuurlijk, gebraden vlees aroma.

Rapsolution: onze clean label oplossingen

De vraag naar producten waarbij additieven, allergenen en niet natuurlijke ingrediënten zoveel mogelijk vermeden worden, groeit nog steeds. Om hiervoor oplossingen te bieden, heeft Raps zijn "Rapsolution" gamma verder uitgebreid.

Foaming Creamer Innovation – Vana®-Cappa

Italiaanse koffie is momenteel razend populair . Het verlangen van de consument naar een superieure cappuccino, caffè macchiato of caffè latte vereist een perfecte schuimlaag.

Neohesperidine DC : de toekomst als versterking van aroma en zoetkracht

Citrosa is een bioflavenoïde geëxtraheerd uit bittere sinaasappelen. Het functioneert als een aroma, zoetkrachtversterker en maskeerder. Citrosa is meer bekend onder de naam Neohesperidine DC. Ferrer HealthTech heeft gedurende de laatste 30 jaar citrosa intensief onderzocht, wat resulteerde in wereldwijd succes in voeding en farmaceutica. In Europa is citrosa toegestaan als aroma voor concentraties tot 3 ppm en 5 ppm afhankelijk van de applicatie. Citrosa heeft veel smaak modificerende eigenschappen , het heeft impact op de belangrijkste aspecten van de smaak van voedingsmiddelen. Het creërt meer body en romigheid in suiker en vetgereduceerde producten. Het heeft alsook een synergetische werking om nasmaken en bitterheid te maskeren. Citrosa verhoogt eveneens de intensiteit van fruitsmaken, vanille en chocolade.

Gratis proefexemplaar VMT Food

ENNALLIN, een natuurlijk vanilline.

Ennallin is een natuurlijke aromatische molecule met een dominante vanillenoot gecombineerd met melk en amandeltoetsen, voor enkelvoudig gebruik of in blends voor specifieke voedingstoepassingen.

Bio aroma’s

Naast reguliere en natuurlijke aroma’s, heeft Expressions Aromatiques een range aan biologische aroma’s ontwikkeld, welke zijn gecertificeerd door Ecocert.

Innovatieve ingrediënten in herformulering & structurering

Quinoa ingrediënten van Greenfood50, een unieke reeks MP-Teff variaties van Millet’s Place en gelegenheid om het zwarte knoflookpoeder van E.H. Worlée & Co te proeven. Centraal tijdens deze Holland Food Valley beursdeelname staat ‘Innovatie van voedingsmiddelen via herformulering en structurering’. Food Valley NL brengt in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade vele innovatieve ingrediënten in beeld op de Intrafood.

SANOSTAR - glutenvrij tarwezetmeel - 100% natuurlijk

Gebaseerd op een mechanisch productieproces, bieden we een glutenvrij tarwezetmeel aan!

REDUCE SALT by NATURAL UMAMI

Krachtige tool voor zoutreductie: Finèce. Dit 100% natuurlijke smaakversterkende ingrediënt is clean label en een alternatief voor MSG en YE.

Springer 4101 / 0 - PW, het gistextract met een uitgesproken gevogeltesmaak dat ook zorgt voor vetreductie.

Dit gistextract is van nature rijk aan aminozuren en peptiden, smaakbrengers bij uitstek, en maakt uw recepten rijker en voller van smaak, gekend als Kokumi smaak. Aan hogere concentraties heeft het een typische gevogeltesmaak.

YEPEA

Clean Label, meer vezels dan soja en een lekkere smaak. het nieuwe ingrediënt van Goodmills Innovation is de perfecte oplossing voor de actuele voedingstrends.

LYGOMME: IJS STABILISATOREN

Lygomme stabilisatoren bieden vries/dooi stabiliteit, een romige textuur, zachtheid en volume, vormbehoud en kristilvormingscontrole in uw ijsrecepten.