U bent hier: PROGRAMMA » SEMINAR OVERZICHT » NIEUWE TECHNOLOGIE VOOR DE CREATIE VAN VLEESVERVANGERS

SEMINARS

NIEUWE TECHNOLOGIE VOOR DE CREATIE VAN VLEESVERVANGERS

Plantaardige vleesvervangers maken het consumenten gemakkelijk om hun vleesconsumptie te verminderen en daarmee bij te dragen aan een meer duurzaam dieet. In deze lezing presenteren we een nieuwe technologie om van plantenaardige grondstoffen nieuwe vezelige structuren te maken, die een basis kunnen vormen voor een volgende generatie vleesvervangers.  Het is een milde en energie-efficiënte technologie, die de mogelijkheden van grondstoffen voor vleesvervangertoepassingen optimaal benut. Bovendien staat de technologie toe om de vezeligheid in te stellen en producten van elk denkbare formaat te maken. Tijdens de lezing zullen de plannen gepresenteerd worden hoe de technologie marktrijp gemaakt zal worden.  Daarbij wordt ook ingegaan op het belang dat ingrediënten op een duurzame wijze gewonnen worden uit de grondstoffen.

Prof. Dr. Atze Jan van der Goot, Wageningen University

Connecteer met Atze Jan van der Goot via

Curriculum Vitae

 

MEER INFO? Contacteer Atze Jan van der Goot

Terug naar overzicht
  • GROEN BLOKJE SPONSORS
  • FIT
  • FOODWAY
  • raps
  • snick
  • verstegen
  • GROEN BLOKJE PARTNER
  • Ugent