U bent hier: PROGRAMMA » SEMINAR OVERZICHT » MINDER SUIKER EN TOCH NATUURLIJK: MOGELIJKHEDEN VOOR NU EN DE TOEKOMST

SEMINARS

MINDER SUIKER EN TOCH NATUURLIJK: MOGELIJKHEDEN VOOR NU EN DE TOEKOMST

“In den beginne was er aspartaam, acesulfaam-K, cyclamaat en de polyolen maltitol en sorbitol. Heel wat controverses en buikklachten later kwamen de wat meer natuurlijke steviolglycosiden en de niewe generatie polyolen zoals erythritol op de proppen. Maar stevia bleek niet zo lekker, en ook erythritol had nog zijn tekortkomingen. Intussen gaat de zoektocht naar nieuwe alternatieven verder, en blijkt ook heel wat toekomst te zitten in het maken van slimme combinaties. Wat weten we al, en wat mogen we nog verwachten om volop in te kunnen zetten op suikervervanging?”

Charlotte Boone, Knowledge Manager, Flanders' Food

Connecteer met Charlotte Boone:    

 

PRESENTATIE: MINDER SUIKER EN TOCH NATUURLIJK: MOGELIJKHEDEN VOOR NU EN DE TOEKOMST

Terug naar overzicht
  • GROEN BLOKJE SPONSORS
  • FIT
  • FOODWAY
  • raps
  • snick
  • verstegen
  • GROEN BLOKJE PARTNER
  • Ugent