U bent hier: PROGRAMMA » SEMINAR OVERZICHT » INVLOED VAN CONTEXT OP VOEDINGSBELEVING

SEMINARS

INVLOED VAN CONTEXT OP VOEDINGSBELEVING

De dag van vandaag is niet enkel de smaak van tel, maar verschuift de focus van consumenten meer en meer naar de beleving van voeding. Door het gebruik van nieuwe methodologie is het mogelijk om te ontsluieren hoe consumenten voeding beleven. Deze voedingsbeleving hangt natuurlijk ook af van de omgevingscontext waarin men iets eet; iemand die eenzelfde maaltijd thuis eet zal natuurlijk een andere beleving hebben dan wanneer diezelfde maaltijd in het gezelschap met vrienden wordt gegeten. Dit seminarie zal daarom dieper ingaan op de rol van context op de voedingsbeleving.

Connecteer met Joachim Schouteten:   

Ir. Joachim Schouteten, Wetenschappelijk medewerker, Sensolab, Universiteit Gent

 

MEER INFO? Contacteer Joachim Schouteten

Terug naar overzicht
  • GROEN BLOKJE SPONSORS
  • FIT
  • FOODWAY
  • raps
  • snick
  • verstegen
  • GROEN BLOKJE PARTNER
  • Ugent