U bent hier: PROGRAMMA » Seminars

De voeding van morgen: Transparant en natuurlijk

Eén van de vaste waardes van Intrafood is het ijzersterke seminarprogramma samengesteld door het Wetenschappelijk Comité olv Prof. Dr Ir. Koen Dewettinck van UGENT.

Ook dit jaar belichten gerenommeerde sprekers diverse topics met betrekking tot voeding. Het volledige overzicht met timings is beschikbaar vanaf 15 juni.

Een greep uit het aanbod:

  • Het toekomstbeeld van de zeewiersector in Vlaanderen
    Dr Benny Pycke, Sioen Industries

  • Transparantie in de voedselketen, hotter dan hot, maar hoe heet wordt de soep geschonken?
    Alexander Platteeuw, Zaakvoerder Certables

  • Developments and possibilities with the texturization of plant proteins
    Dr.rer.nat Marie-Christin Letterbey, DIL Deutsches Institut für Levensmitteltechnik

  • When the client comes first, the innovation will last
    Ir Seppe Stroo, Innovation Manager Flander'Food / co-founder Buffl

  • Processes foods: een vloek of een zegen?
    Prof. Dr. Ir. Frank De Vlieghere, UGent

 

  • Nieuwe trends in suikerverlaging?
    Ir. Davy van de Walle, UGent

 

  • Samenwerking tussen universiteiten en industrie en hoe streven naar een win-win
    Prof. Benedikt Sas, Business Developer, Food2Know

 

 

  • GROEN BLOKJE SPONSORS
  • Azelis
  • FIT
  • Ingrizo
  • Lifesupplies
  • Raps
  • snick
  • Strik
  • Verstegen
  • GROEN BLOKJE PARTNER
  • Ugent