U bent hier: PROGRAMMA » Seminars » ONTWIKKELING EN MOGELIJKHEDEN MET BETREKKING TOT DE TEXTURISATIE VAN PLANTAARDIGE EIWITTEN

De voeding van morgen: transparant én natuurlijk?

ONTWIKKELING EN MOGELIJKHEDEN MET BETREKKING TOT DE TEXTURISATIE VAN PLANTAARDIGE EIWITTEN

Wat is het idee achter het texturiseren van plantaardige eiwitten? Wat is de marktsituatie in Europa? Hoe worden plantaardige eiwitten getextureerd? Hoe kan men op maat gemaakte vleesvervangers en hybride vleesproducten genereren?

Dr.rer.nat. Marie-Christin Lutterbey, DIL Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik

 

 

Terug naar overzicht
  • GROEN BLOKJE SPONSORS
  • Azelis
  • FIT
  • Ingrizo
  • Lifesupplies
  • Raps
  • snick
  • Strik
  • Verstegen
  • GROEN BLOKJE PARTNER
  • Ugent