25-26 SEPTEMBER 2024

Valorisation potentials of byproducts from the agrofood industry (EN)

Volledig programma

Valorisation potentials of byproducts from the agrofood industry (EN)

Dr. MSc. Yang Zou, Research Unit VEG-i-TEC; Ghent University - campus Kortrijk

woensdag 28 september 2022
icons8-watch Created with Sketch. 14:45-15:30
Seminar room

For all questions related to this seminar, please contact Dr Yang Zou via LinkedIn.


Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 2022-09-28 14:45 2022-09-28 15:30 Valorisation potentials of byproducts from the agrofood industry (EN) Seminar Room

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15 Seminar room
Herformuleren van bakkerijproducten met alternatieve grondstoffen: opportuniteiten en beperkingen

Prof. Filip Van Bockstaele Onderzoeksdirecteur UGent Vandemoortele Centre

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:00-14:45 Seminar room
Saddle up: Animal-free Caseins (EN)

Will van den Tweel Project Director, Those Vegan Cowboys

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:00-14:20 Seminar room
Innovation in taste & texture (EN)

TASTE: Staying on top of consumer trends in bakery: an introduction into Puratos’ Taste Tomorrow insights programme

Nanno Palte Group Marketing Intelligence Manager, Puratos

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:15-14:00 Seminar room
Herformulering & ontwikkeling van producten in de huidige context van schaarste van grondstoffen: cases uit verschillende productsectoren

Dr. Maxime Willems Founder & CEO @foodlab & incubator Proef!

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-11:45 Seminar room
De schaarste van grondstoffen en ingrediënten nu & morgen: op mondiaal vlak bekeken

Prof. dr. Xavier Gellynck Faculty of Bioscience Engineering, Department of Agricultural Economics, UGent

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:45-12:30 Seminar room
Hoe weerbaar is de Belgische voedingsindustrie in tijden van crisis?

Ph.D. Carole Dembour Advisor Economic Affairs, FEVIA

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-11:45 Seminar room
Toepassingen, voordelen en voorbeelden van radio frequentie golven in food processing

Dr. Eric Oving CEO RF Food Systems

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:45-12:00 Seminar room
De PowerHeater, een sleuteltechnologie voor optimaal textureren van dierlijke en/of plantaardige eiwitten

Ir. Piet Deceunynck CEO Taaas - Powerheater

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:00-13:30 Seminar room
Opportunities for the use of pulsed electric fields (PEF) in food industry (EN)

Dr. Kemal Aganovic Head of Advanced Technologies, DIL-German Institute of Food Technologies

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 10:30-11:00 Seminar room
Productontwikkeling: van idee tot het schap 7 maal sneller! Van labo tot marketing eindelijk volledig ERP-geïntegreerd!

Arjen van Barneveld Manager Manufacturing Operations, Siemens Digital Industries Software

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:00-15:15 Seminar room
Innovaties in de pijplijn

Industriële toepassingen van microgolftechnologie

MSc Yves De Bleecker Coördinator Expertisecentrum Agro- en Biotechnologie - Hogeschool VIVES

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:25-14:45 Seminar room
Innovatie in taste & texture

Texture: Innovaties in creëren van textuur

Bsc, Daniel Abts Principal Scientist, Cargill

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:15-15:30 Seminar room
Innovations in the pipeline (EN)

Advanced technologies for food processing

Dr. Kemal Aganovic Head of Advanced Technologies, DIL-German Institute of Food Technologies

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:15 Seminar room
Recente ontwikkelingen mbt ultra processed foods, gevolgd door open discussie

Prof. dr. ir. Koen Dewettinck Dept. Food Technology, Safety & Health, UGent

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-15:45 Seminar room
Innovations in the pipeline (EN)

Major challenges for innovative food manufacturers in an ever-changing complex food system approach

Prof. dr. ir. Koen Dewettinck Dept. Food Technology, Safety & Health, UGent

Meer info Toevoegen aan mijn programma

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.