25-26 SEPTEMBER
2024

Nactarome

Exposanten

Nactarome

Wij zijn experts in het creëren en produceren van natuurlijke smaak-, geur- en kleur oplossingen. Met meer dan 500 medewerkers in 9 landen genereren wij meer dan €200 miljoen aan omzet door nauw samen te werken met onze klanten, van Innovatie en Regelgeving tot Inkoop en Productie.

Onze missie is om op maat gemaakte en waardevolle oplossingen te leveren aan onze klanten door zorgvuldig naar hun behoeften te luisteren en buitengewone service en kwaliteit te bieden. Door nauw samen te werken, ontwikkelen wij natuurlijke smaak-, geur- en kleur oplossingen die inspelen op de voorkeuren van consumenten, met winnende marktresultaten.

Onze visie is om de meest klantgerichte en inspirerende partner van keuze te zijn voor onze klanten. Door gebruik te maken van de uitstekende expertise van onze mensen en ons wereldwijde bereik op het gebied van technologieën, smaken en trends, streven wij ernaar lokale oplossingen en diensten te bieden die de verwachtingen overtreffen.

Onze ambitie is om ons te richten op natuurlijke, heldere etiketten en herkomst, gecombineerd met traceerbare en duurzaam geproduceerde ingrediënten.

Website Catalogus





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.