25-26 SEPTEMBER
2024

Solina

Exposanten

Solina

Solina is een toonaangevende wereldwijde partner voor de voedingsindustrie, foodservice en slagerijsectoren. Onze missie is bij te dragen aan de creatie van voedsel dat in alle opzichten goed is: goed voor mensen en goed voor de planeet.

We ontwerpen op maat gemaakte voedseloplossingen, variërend van droge kruidenmengsels, coatings en functionele mengsels tot vloeibare sauzen, marinades en meer. Onze culinaire oplossingen excelleren in smaak, verbeterde voedingswaarde en geoptimaliseerde functionaliteit voor verschillende voedselproducten, waaronder vlees, maaltijden, aardappelen, nieuwe eiwitrijke voedingsmiddelen, groenten, snacks en meer.

Door ingrediënten van over de hele wereld te betrekken en gebruik te maken van technische knowhow en culinaire creativiteit van meer dan 30 R&D-centra, streven we ernaar de voorkeurs-partner te zijn voor voedingsmerken en bedrijven. Met activiteiten op 41 locaties in 18 landen in Europa en Noord-Amerika, combineert Solina wereldwijde aanwezigheid met lokale marktnabijheid om klanten te begeleiden bij het creëren van toonaangevende voedingsmiddelen. Met meer dan 3.900 medewerkers bedienen we klanten in meer dan 75 landen.

At Solina, we make food matter for people and the planet.

Website
Productgroep
01 Bereide gerechten en traiteurproducten, 05 Sauzen, 08 Vegetarische producten, 10 Vleeswaren
Website Catalogus
Productgroep
01 Bereide gerechten en traiteurproducten, 05 Sauzen, 08 Vegetarische producten, 10 Vleeswaren
Foto's





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.