25-26 SEPTEMBER
2024

SOLUFRUIT

Exposanten

SOLUFRUIT

Solufruit is een Belgisch familiebedrijf dat zich toelegt op de verwerking van gedroogd fruit en de ontwikkeling van hoogwaardige natuurlijke voedingsingrediënten.

Solufruit biedt een complete catalogus van Sapconcentraten en Purees die voldoen aan alle soorten toepassingen. Wij bieden de oplossing voor alle soorten voedingsproducenten, van de kleinste tot de grootste productiebedrijven. Wij zijn in staat om ons aan te passen aan elke behoefte, ongeacht het activiteitengebied. Enkele van onze belangrijkste sectoren: Bakkerij, Dranken, Fruitverwerking, Graan en Repen, Sauzen, en nog veel meer!

We bieden ook de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te produceren volgens uw normen en eisen.

De recente uitbreiding en herontwikkeling van onze infrastructuur stelt ons in staat onszelf voortdurend te verbeteren om het hele jaar door producten van hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

Innovatie staat centraal in onze activiteiten. We zijn trots op onze flexibiliteit en de veelzijdigheid van onze ingrediënten.


Met meer dan 50 jaar expertise in de verwerking van gedroogd fruit en de verwerving van certificaten zoals IFS en FSSC 22000, willen we onze biologische en conventionele oplossingen onder de aandacht brengen, altijd ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologie en een streven naar duurzaamheid.

Onze producten zijn geschikt voor biologische, halal en koosjere toepassingen. Beschikbare vruchten: Dadels, Pruimen, Rozijnen, Vijgen, Abrikozen

- Sapconcentraten

- Purees met instelbare brix

- Sapconcentraten : Ontkleurd en/of Gouden

- Sappen op één sterkte

Dankzij onze centrale locatie kunnen we overal ter wereld leveren. We zijn al aanwezig in meer dan 25 landen.

Ontdek ons assortiment sapconcentraten en purees.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ingrediënten op basis van fruit en hoe ze uw formules kunnen verbeteren.

Productgroep
02 Bereidingen obv AGF, 03 Dranken, 05 Sauzen, 07 Veganistische voeding, 08 Vegetarische producten, 17 Voedingssupplementen, 18 Andere
Website & Catalogus
Productgroep
02 Bereidingen obv AGF, 03 Dranken, 05 Sauzen, 07 Veganistische voeding, 08 Vegetarische producten, 17 Voedingssupplementen, 18 Andere





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.