2 CENTRALE THEMA'S: de seminars geven de bezoekers de kans om zich uitgebreid te informeren over zowel actuele trends, als inspirerende cases en state-of-the-art informatie over wetenschappelijke thema’s:
- Hedendaagse, gezonde nutritionele concepten met duurzame natuurlijke ingrediënten
- Toepassing van AI bij productontwikkeling
Programma samengesteld door het Wetenschappelijk Comité van Intrafood olv. Prof. dr. ir. Koen Dewettinck, UGent en i.s.m. ingenieursvereniging ie-net food community. 
BEng. Julia Eichholtz
Bachelor of Engineering, Master Student, DIL - German Institute of Food Technology
Ir. Michiel Schreurs
PhD. Student, VIB-KU Leuven
Dr. ir. Eric De Maerteleire
Bio-ingenieur; Doctor in de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen
Ir. Lynn Verstrepen
BioEngineer, Director Product Management, Bestmix
Bernard Lahousse
Co-founder, Foodpairing
Prof. dr. Xavier Gellynck
Faculty of Bioscience Engineering, Department of Agricultural Economics, UGent
Hilde Van der Straeten
Investment Director Korys
Ir. Tess Plaquet
Business Development Manager, Rousselot