27 - 28
OKTOBER 2021

INTRAFOOD presenteert om de 2 jaar een representatief en hoogwaardig aanbod van ingrediënten aan meer dan 1.200 voedingsindustrie-verantwoordelijken uit de afdelingen R&D, productontwikkeling, productie, aankoop en kwaliteit binnen de Benelux en Noord-Frankrijk.
De "no-nonsense" succesformule inclusief relatieve kleinschaligheid met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en gratis catering vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren waarbij zowel bezoekers als exposanten ruimschoots de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes.

Het hoogstaande seminarprogramma, samengesteld door een wetenschappelijk comité onder leiding van Universiteit Gent, geeft de laatste inzichten in de meest actuele trends binnen de branche.

Dankzij de duidelijke focus en sterke specialisatie is Intrafood uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk.

NEEM DEEL ALS EXPOSANT NEEM DEEL ALS BEZOEKER

DE 3 SUCCESFACTOREN VAN INTRAFOOD

producten

Duidelijke focus en sterke specialisatie

Aanbod van de exposanten:
Grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen, halffabricaten en nauw verwante diensten (know-how, technologie, loonwerk, laboratoria, consulting, onderzoeks- en kenniscentra) voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk.

De bezoekers:
Verantwoordelijken binnen de afdelingen research & development, productontwikkeling, productie, aankoop, kwaliteitszorg, marketing en algemene directie van:

  • fabrikanten van food & beverage (o.a. bereide gerechten & traiteurproducten; bereidingen op basis van AGF; dranken; droge voeding; sauzen; visbereidingen; vleeswaren; zoetwaren, brood en gebak; zuivel; pet food; ...)
  • cateringbedrijven
  • hoofdkantoren grootdistributie
dame in gesprek op Intrafood

Intensieve, diepgaande gesprekken

Intrafood staat voor diepgaande gesprekken met bestaande en nieuwe klanten over concrete problemen, ideeën of projecten, om hen – vanuit uw expertise en uw assortiment – vaak al meteen creatieve oplossingen aan te reiken.

Dankzij de relatieve kleinschaligheid en het unieke sfeervolle beursconcept met free catering beperkt het concept zich niet enkel tot het uitwisselen van businesscards.

spreker Intrafood

Hoogstaand & inspirerend seminarprogramma

Het gevarieerde seminarprogramma vormt voor de bezoekers een unieke gelegenheid om zich uitgebreid te laten informeren over zowel actuele trends als state-of-the-art informatie over gespecialiseerde en wetenschappelijke thema’s.
Het programma wordt samengesteld door het Wetenschappelijk Comité van Intrafood, onder leiding van Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent.

EXPOSANTEN AAN HET WOORD

"De voedingsindustrie is naast een handvol multinationals voornamelijk een markt van kmo's, die hebben nood aan een meer persoonlijk contact, snelle service en lokale samenwerkingsverbanden. Intrafood biedt ingrediëntenbedrijven de mogelijkheid zich duidelijker te profileren in de Benelux markt."
Snick Euro Ingredients

"Voor ons zijn het telkens intensieve en bijzonder interessante edities met veel bezoekers en meetings op onze stand."
Ingrizo

 

BEZOEKERS AAN HET WOORD

"Zeer gericht en compact ten opzichte van grote beurzen. Ik ontmoet er telkens alle leveranciers in 1 keer".
Ter Beke

"De enige manier om op kort tijdsbestek de meest interessante partners te ontmoeten. Na de lezingen kan ik er ook steeds in een gezellige en professionele sfeer van gedachten wisselen".
All Freez

"Goede beurs voor mij: professioneel en gericht - zo bespaar ik heel wat tijd tov het alternatief waarbij alle leveranciers tot bij ons moeten komen".
marmo

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen