De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :
De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :
De database, met bijna 10.000 abonnees uit de Benelux en Noord-Frankrijk, blijft steeds groeien.
Abonnees van onze Intrafood Nieuwsbrief zijn geïnteresseerd in:
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
De Intrafood Nieuwsbrief bevat geen banners, logo’s of advertenties.
Exposanten kunnen uitsluitend inhoudelijk sterke artikels insturen omtrent exclusieve verhalen over hun bedrijf of lopende projecten, of over productinzichten of marktkennis.
Contacteer ons voor meer info :
Isabel Gysels
Account Manager
+32 (0)56 24 11 31
“Croky-chips zijn bekend om zijn sterke smaken en knapperigheid. Deze eigenschappen zijn belangrijk, zeker gezien andere merken hun smaakintensiteit onlangs hebben verminderd”, zegt Matilde Taverniers van Roger and Roger.
“We zijn verheugd om Factory of the Future Award 2025 te ontvangen. Het bevestigt onze inspanningen en motiveert ons om onze reis naar een duurzame en innovatieve toekomst verder te zetten”, beklemtoont Olivier Carlens, Site Manager van Puratos Lummen.
Binnen het West-Vlaamse expertise- en innovatiecentrum NuHCaS-samenwerkingsverband werken onderzoekers en professionals uit verschillende disciplines in de voedings- en gezondheidssector samen om innovatie en kennisuitwisseling te bevorderen. Ellen Fierens van Flanders’ FOOD meldt dat het de ambitie is om deze samenwerking in 2025 uit te breiden...
“De waarden van onze investeringsonderneming zijn voortgekomen uit het DNA van de familie Colruyt en haar jarenlange ervaring in duurzaam en op waarden gericht ondernemerschap”, aldus Hilde Van der Straeten, Investment Director van Korys. “We zijn ervan overtuigd dat het soms meer tijd vergt om duurzame waarde te creëren.”