30 SEPTEMBER &
1 OKTOBER 2026

Intrafood brengt sectornieuws

Nieuws

Intrafood brengt sectornieuws

05/04/2021

De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :

De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :

  • Grondstoffen & Ingrediënten
  • Hulpstoffen & additieven
  • Onderzoek & ontwikkeling


De database, met bijna 10.000 abonnees uit de Benelux en Noord-Frankrijk, blijft steeds groeien.
Abonnees van onze Intrafood Nieuwsbrief zijn geïnteresseerd in:

  • Ingrediënten
  • Grondstoffen
  • Additieven en hulpstoffen
  • Halffabrikanten & componenten
  • R&D, kenniscentra

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

Interesse om ook uw artikel in de Intrafood nieuwsbrief te publiceren? Dat kan! 

De Intrafood Nieuwsbrief bevat geen banners, logo’s of advertenties.
Exposanten kunnen uitsluitend inhoudelijk sterke artikels insturen omtrent exclusieve verhalen over hun bedrijf of lopende projecten, of over productinzichten of marktkennis.

Contacteer ons voor meer info :

Isabel Gysels
Account Manager
+32 (0)56 24 11 31

Gerelateerd nieuws

23/06/2025

“Het is aangeraden om altijd een kritisch oog te blijven hebben voor je eigen producten en deze aan te passen aan de noden van de tijd indien gewenst”, benadrukt Marijke Adriaens van diepvriesbedrijf Fribona. “Voor de consument blijft smaak het belangrijkst. Bijsturen naar vooral een lekker en goed uitziend product is primordiaal.” Naast CEO is...

23/06/2025

Wetenschappers van KU Leuven ontdekten hoe olie snacks binnendringt tijdens en na het frituren. Recente onderzoeksresultaten wijzen op geavanceerde frituurtechnieken die de olieabsorptie verminderen, evenals innovatieve methodes om de olie-opname tijdens het afkoelingsproces te beperken. Hierdoor kunnen gezonde snacks worden ontwikkeld zonder...

23/06/2025

Voedingsbedrijven richten zich tegenwoordig op een breder scala van consumentengroepen. Volgens Julian Mellentin van New Nutrition Business, tijdens een event van Fenavian, biedt deze strategie aanzienlijke mogelijkheden om in te spelen op de diverse gezondheidsbehoeften en interesses van de consument. “Consumenten genieten van zowel dierlijke...

23/06/2025

Met steun van financiële partners lanceert Start it @KBC het acceleratorprogramma Scale it Agro voor scale-ups met duurzame en innovatieve landbouwoplossingen voor de bedrijven in de land- en tuinbouwsector. Kjell Clarysse, programmadirecteur Scale it Agro, legt een en ander uit.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.