30 SEPTEMBER &
1 OKTOBER 2026

Intrafood brengt sectornieuws

Nieuws

Intrafood brengt sectornieuws

05/04/2021

De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :

De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :

  • Grondstoffen & Ingrediënten
  • Hulpstoffen & additieven
  • Onderzoek & ontwikkeling


De database, met bijna 10.000 abonnees uit de Benelux en Noord-Frankrijk, blijft steeds groeien.
Abonnees van onze Intrafood Nieuwsbrief zijn geïnteresseerd in:

  • Ingrediënten
  • Grondstoffen
  • Additieven en hulpstoffen
  • Halffabrikanten & componenten
  • R&D, kenniscentra

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

Interesse om ook uw artikel in de Intrafood nieuwsbrief te publiceren? Dat kan! 

De Intrafood Nieuwsbrief bevat geen banners, logo’s of advertenties.
Exposanten kunnen uitsluitend inhoudelijk sterke artikels insturen omtrent exclusieve verhalen over hun bedrijf of lopende projecten, of over productinzichten of marktkennis.

Contacteer ons voor meer info :

Isabel Gysels
Account Manager
+32 (0)56 24 11 31

Gerelateerd nieuws

09/09/2025

Wetenschappers van Gembloux Agro-Bio Tech, behorend tot de Universiteit van Luik, hebben een studie uitgevoerd naar de invloed van extrusieparameters en oliegehalte op maïsmeelsnacks. Het onderzoek levert drie essentiële bevindingen op.

09/09/2025

“Voedingsbedrijven kiezen voor circulair water als dit financieel voordeliger is dan regulier water, of als het kansen biedt om de productie uit te breiden”, weten Charlotte Boeckaert en Dirk Halet van VITO Kennispunt Water. Op 14 juli jl. lanceerde de Vlaamse Regering de Blue Deal 2.0.

09/09/2025

“In de vlees- en charcuteriesector zien we dat consumenten vandaag niet enkel zoeken naar smaak, maar ook naar betekenis. Vlees is niet langer een anoniem product op het bord, maar maakt deel uit van een breder verhaal over authenticiteit, herkomst, en identiteit”, zegt Luc De Laet, zaakvoerder van De Laet & Van Haver. “Ambachtelijke bereidingen,...

09/09/2025

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) meldt dat Belgische voedingsbedrijven in 2024 in totaal 283 producten bij consumenten hebben teruggeroepen. Meer dan 70% van deze terugroepingen was gerelateerd aan chemische of microbiologische risico’s. Het autocontrolesysteem maakt voedingsbedrijven zelf verantwoordelijk voor...

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.