25-26 SEPTEMBER
2024

Welke opportuniteiten zijn er voor A.I. binnen de voedingsindustrie? (NL)

Volledig programma

Welke opportuniteiten zijn er voor A.I. binnen de voedingsindustrie? (NL)

Ir. Michiel Schreurs, PhD. Student, VIB-KU Leuven

woensdag 25 september 2024
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15
Seminar room

AI en machine learning zijn aan een enorme opmars bezig. Binnen zijn doctoraat onderzocht Michiel Schreurs of we AI ook kunnen toepassen om de smaak van voeding te voorspellen en begrijpen; waar beter te beginnen dan bij Belgische bieren? Tijdens zijn onderzoek kwam hij tegelijk in aanraking met de voedingsindustrie en de AI-wereld. In zijn talk deelt hij deze inzichten, zowel praktisch over hoe AI juist werkt en waarom het geschikt is voor zijn onderzoek, als vooruitkijkend naar de brede waaier aan mogelijke toepassingen van AI binnen de voedingssector.


Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 2024-09-25 12:30 2024-09-25 13:15 Welke opportuniteiten zijn er voor A.I. binnen de voedingsindustrie? (NL) Seminar Room

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 14:45-15:30 Seminar room
Encapsulation and embedding of vitamins, minerals, and other active substances by cold extrusion technology. (EN)

BEng. Julia Eichholtz Bachelor of Engineering, Master Student, DIL - German Institute of Food Technology

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15 Seminar room
Encapsulation and embedding of vitamins, minerals, and other active substances by cold extrusion technology. (EN)

BEng. Julia Eichholtz Bachelor of Engineering, Master Student, DIL - German Institute of Food Technology

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:30 Seminar room
Tekorten aan (micro)nutriënten bij vegetarische en veganistische voeding. (NL)

Dr. ir. Eric De Maerteleire Bio-ingenieur; Doctor in de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:15-14:00 Seminar room
Enhancing food and feed production through Artificial Intelligence. (EN)

Ir. Lynn Verstrepen BioEngineer, Director Product Management, Bestmix

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-11:45 Seminar room
Hoe AI, digital twins en knowledge graphs product ontwikkeling kunnen versnellen. (NL)

Bernard Lahousse Co-founder, Foodpairing

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-11:45 Seminar room
Wat bepaalt de prijs van grondstoffen en ingrediënten nu en morgen? Een overzicht van mogelijke determinanten. (NL)

Prof. dr. Xavier Gellynck Faculty of Bioscience Engineering, Department of Agricultural Economics, UGent

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:00-14:45 Seminar room
Sustainability in the Food Sector: Korys' investment strategy and values (EN)

Hilde Van der Straeten Investment Director Korys

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:45-12:30 Seminar room
Voedingssupplementen in België. (NL)

Valerie Vercammen Managing Director, Be-Sup

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:00-14:45 Seminar room
Collagen Peptides & Beauty: Latest market & scientific updates to glow from the inside out (EN)

Ir. Tess Plaquet Business Development Manager, Rousselot

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:45-12:30 Seminar room
Collagen Peptides & Beauty: latest market & scientific updates to glow from the inside out. (EN)

Ir. Tess Plaquet Business Development Manager, Rousselot

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:45-15:30 Seminar room
Is cacaovrije chocolade de duurzame toekomst? (NL)

Ir. Claudia Delbaere General Manager, Cacaolab

Meer info Toevoegen aan mijn programma

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.