25-26 SEPTEMBER 2024

WAT BEWEEGT DE EXPERTEN UIT DE VOEDINGSINDUSTRIE

Nieuws

WAT BEWEEGT DE EXPERTEN UIT DE VOEDINGSINDUSTRIE

13/04/2021

Het populaire en bijzonder succesvolle vakevenement Intrafood bestaat reeds 14 jaar en blijft verder groeien. Via deze gloednieuwe newsletter zullen voedingsindustrie-verantwoordelijken ook buiten de beurs geïnformeerd worden over interessante nieuwe producten, awards, innovaties, meningen van experts en trends op gebied van ingrediënten voor de voedingsindustrie.

Altijd up-to-date

Het populaire en bijzonder succesvolle vakevenement Intrafood bestaat reeds 14 jaar en blijft verder groeien. Via deze gloednieuwe newsletter zullen voedingsindustrie-verantwoordelijken ook buiten de beurs geïnformeerd worden over interessante nieuwe producten, awards, innovaties, meningen van experts en trends op gebied van ingrediënten voor de voedingsindustrie.

 

Op verschillende manieren en in diverse formats krijgen experts het woord, wordt een blik achter de schermen gegund of worden enkele hoogtepunten van Intrafood in de kijker gezet.

 

Dit als een bron van inspiratie, die zorgt voor stof tot nadenken en tegelijkertijd dienst doet als gids en raadgever. De gebrachte verhalen worden vergezeld door levendige beelden en zo kunt u, beste lezer, zich verder onderdompelen in uw vertrouwde industrie.

 

Meer weten?

Mensen zijn van nature nieuwsgierig en stellen zichzelf tal van vragen. Waar komt een product vandaan? Hoe is het gemaakt? En uiteraard is er de steeds belangrijkere vraag of het duurzaam genoeg is en tegemoet komt aan het steeds groter wordend belang tussen voeding en gezondheid.

 

De nieuwe Intrafood newsletter biedt een breed spectrum aan hedendaagse onderwerpen en pikt in op de meest actuele trends. We willen lezers niet enkel het product op zich tonen, maar mikken tegelijkertijd op het vertellen van het ‘verhaal achter de schermen’. Onze newsletter is informatief, gefundeerd en steunt op ver doorgedreven research. Zoveel is zeker: hij is allerminst ‘mainstream’!

 

De eerste nieuwsbrief wordt verzonden in mei 2021 en vormt voor ons een opwindende uitdaging. Dit wordt geen ‘leuk dat het in mijn postvak binnenvalt’ hebbedingetje, maar vooral een ‘dit moet ik hebben’ werkstuk. Wij kijken er zelf alvast uit naar uit en hopen dat u ons enthousiasme deelt. Laat uzelf inspireren!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

Gerelateerd nieuws

14/03/2024

Wat wil de consument morgen écht op zijn bord? Met deze uitdagende vraag gaan food bedrijven telkens opnieuw aan de slag om producten te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de wensen van de bewuste consument.

14/03/2024

Eiwitverrijkte voedingsproducten geven convenience aan wie wil of wie best meer eiwit moet innemen. Doorgaans is het niet nodig om deze te consumeren.

14/03/2024

“We krijgen steeds meer vragen van onze klanten over het uitsluiten van kruiscontaminatie bij het mengen en verpakken van droge ingrediënten voor de voedingsindustrie”, zegt Domien Sierens van Food Blending. “Hygiëne en kwaliteitsborging staan voorop.”

14/03/2024

Maisonie lanceert tijdens de gastronomische vakbeurs Tavola, 17-19 maart, vier smaken desserts met extra eiwit. Twee zijn voedingskundig een bron van eiwit en twee zijn eiwitrijk, deelt Nathalie Van der Straeten alvast mee. Ook verklapt ze welke plantaardige eiwitten toe zijn gevoegd.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.